Grants awarded
since January 2021

106,883

 News · Published by Ocean Born on July 11, 2021

Öl ska hjälpa till att rädda våra hav!

Ocean Beer lanserades med buller och bång i Skanör med en härlig fest och lunch, självaölen anlände till Skanör med ett gammalt skepp från 1700-talet. Ocean Beer är något såspännande som en hantverksöl som hjälper till att rädda våra hav! Hur undrar du såklart,och det ska jag berätta eftersom jag hade äran att vara inbjuden till deras lansering nere iSkanör.

Ocean Beer Gourmet

Själva ölen är en hantverksöl som bryggs med hjälp av Fernando Escribano,bryggmästare. Till dags dato finns det fyra olika ölsorter att välja på Surfer IPA, OceanBeer Gourmet, Ocean Lager och Ocean 0,0%. Ocean Beer Gourmet lanserades i Skanöroch är en öl med lite mer kropp som passar utmärkt till en god middag. Den hade mycketsmak, och skiljer sig från de andra lite mer lättdruckna ölsorterna. Ölen är tappad pååteranvända glasflaskor och etiketterna är tryckta med vattenlöslig ej giftig färg. Ölenfinns att beställa på Systembolaget och på utvalda restauranger och barer.

Lansering med lunch på Rögeriet i Skanör.

Ocean FoundationOcean Beer säljs för att samla in pengar som delas ut för att städa upp på våra stränderoch i havet. Som du säkert vet är våra stackars hav fulla av plast och annat skräp. Dettamåste såklart bort, och Ocean Foundation gör sitt för att hjälpa till genom att dela ut100% av vinsten till detta ändamålet! Läs mer här; https://oceanbornfoundation.org/

Martin Schwab, Gabriel Alheja, Silvia Matesanz, Marisol García, Carolina Manhusen Schwab, Fernando Escribano, Pablo Martinez

Grants awarded
since January 2021

106,883

Members of SeaLegacy’s Good Ocean are commited to prioritizing conservation, ethics, and employment practices and aspire to meet —and exceed— conservation best practices with their sector.

We have created this icon to represent our complete commitment to the ocean.

All profits (that’s right, 100%) from our brand and products are given out as donations or investments to projects and organisations dedicated to ocean clean-up and conservation.