Öl ska hjälpa till att rädda våra hav!

Publicerad av: Fabfoodie

Ocean Beer lanserades med buller och bång i Skanör med en härlig fest och lunch, själva ölen anlände till Skanör med ett gammalt skepp från 1700-talet. Ocean Beer är något så spännande som en hantverksöl som hjälper till att rädda våra hav! Hur undrar du såklart, och det ska jag berätta eftersom jag hade äran att vara inbjuden till deras lansering nere i Skanör.

 

 

Ocean Beer Gourmet

 

 

Själva ölen är en hantverksöl som bryggs med hjälp av Fernando Escribano, bryggmästare. Till dags dato finns det fyra olika ölsorter att välja på Surfer IPA, Ocean Beer Gourmet, Ocean Lager och Ocean 0,0%. Ocean Beer Gourmet lanserades i Skanör och är en öl med lite mer kropp som passar utmärkt till en god middag. Den hade mycket smak, och skiljer sig från de andra lite mer lättdruckna ölsorterna. Ölen är tappad på återanvända glasflaskor och etiketterna är tryckta med vattenlöslig ej giftig färg. Ölen finns att beställa på Systembolaget och på utvalda restauranger och barer.

 

 

OCEAN FOUNDATION

 

Ocean Beer säljs för att samla in pengar som delas ut för att städa upp på våra stränder och i havet. Som du säkert vet är våra stackars hav fulla av plast och annat skräp. Detta måste såklart bort, och Ocean Foundation gör sitt för att hjälpa till genom att dela ut 100% av vinsten till detta ändamålet! Läs mer här;

Choose your brand to protect what you love.

100% FOR THE OCEAN